FEATURED PROJECT: RIVER CREEK COMMERCIAL DEVELOPMENT

Aevitas is proud to release its latest design for a new 40,000sqm office development. Located on a steep sloping site adjacent to the N1 Highway, the building aims to capitalise from excellent highway visibility.

The design and planning of the building shows absolute clarity of thought – both in its form and function. The aesthetic is intended to be progressive and dynamic employing elegant detailing in the facade solutions. At the heart of the building is a multi-volume enclosed atrium which encourages ease of movement and visibility and allows the building to be easily sub-divisible into separate business units. The first floor podium is designed to emerge from its natural surroundings asking interesting questions about our preconceived perceptions of entrance and exit to a building.

The result is that it creates surprising “left-over” spaces which become ideal for more public activities such as canteens, auditoria, visitor’s centres etc. The building is perched proudly off of feature “V” columns which set up gateway arcades directing the visitor to the entrance and heart of the building.

VIEW PROJECT

0
Turn your tablet into a horizontal position